GALLERI

DIVERSE MUREOPGAVER

Vi udfører med faglig ekspertise en stor væld af mureopgaver blandt andet:

Omfugning af udvendigt murværk, totalombygning, renovering, facadeisolering, fyndpuds/netpudsløsninger, vandskuring og opmuring. Vi udfører stort set alt indenfor murerarbejde og meget mere. 

BADEVÆRELSE

Er tiden kommet til et nyt badeværelse, stort som småt, så leverer vi et stykke kvalitetsarbejde. Vi udfører bl.a badeværelsesrenovering, etablering af badeværelse og vådrumsmenbran. 

 

Ring og hør nærmere, hvis I ønsker en forandring af badeværelse, vi sørger for et stykke solidt murerarbejde.

OMFUGNING, AFRENSNING OG IMPRÆGNERING AF MURVÆRK

Vind og vejr slider på murværket, derfor kan en omfugning være nødvendig. Der kan være flere grunde til, at I ønsker en omfugning, det kan være et ældre hus, en ujævn fugning, revner, slitage. 

Ring og hør nærmere, hvis I ønsker en omfugning, vi sørger for et stykke solidt murerarbejde.

FLISE-OG KLINKEARBEJDE

Vi står for flise- og klinkearbejdet i bryggers, køkken, badeværelse eller hvor I ønsker. Vi leverer et stykke flot arbejde, vi har nemlig stor erfaring i forhold til dette område. 

UNDERMURING OG RENOVERING AF KÆLDER

​Vi har stor erfaring i undermuring og renovering af kælder. Jeres kælder kan blive en integreret del af boligen ved, at den bliver sænket, og der kommer en større lofthøjde. Er det denne løsning I er på udkig efter, har vi stor erfaring hermed.

TILBYGNING

Er tiden kommet til en tilbygning, stiller vi os behjælpelige med denne proces. I kan føle jer sikre i vores selskab, vi står gerne for hele entreprisen, så kvaliteten på arbejdet er god.

FÅ RÅD, VEJLEDNING OG ET UFORPLIGTIGENDE TILBUD.